Termeni si Conditii

Site-ul www.everydaytravel.ro este proprietatea Agentiei de turism Everyday Travel, cu sediul in Brasov, Soarelui nr 11. Accesand si navigand pe acest Site, se considera ca Utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care Utilizatorul nu este de acord cu unul sau mai multe din punctele prezentate mai jos, nu poate utiliza in niciun fel www.everydaytravel.ro . Utilizarea serviciilor oferite de site presupune ca Utilizatorul a acceptat termenii si conditiile.

Drepturile de autor ale textelor, fotografiilor si ale altor elemente de configuratie ale acestui site apartin - in cazul in care nu este mentionat alt drept de autor - Agentiei Everyday Travel.

Agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea, cat si pentru daunele ce pot fi provocate prin folosirea acestor informatii. In ciuda controlului riguros al informatiilor, Agentia nu isi asuma responsabilitatea pentru link-uri externe, iar pentru continutul site-urilor conexe sunt responsabili administratorii acelor site-uri.

Everyday Travel actioneaza ca agent pentru terti furnizori ca: hoteluri, companii aeriene, companii de rent-a-car, etc. In desfasurarea serviciilor turistice, agentia nu raspunde pentru niciunul dintre prestatorii de servicii ale caror servicii le rezerva si nu garanteaza in niciun fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

www.everydaytravel.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.everydaytravel.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelorerori, in scopul unei informari corecte. Scopul utilizarii acestui site este obtinerea de informatii privind serviciile turistice oferite de catre agentie, prezentarea destinatiilor, cereri de rezervari, abonare newsletter,etc.

Datele inscrise in acest site, informatiile despre clienti si adrese sunt proprietatea agentiei si nu vor fi folosite sau dezvaluite tertelor persoane fara acordul scris al clientului.

Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

- sa aiba varsta de 18 ani impliniti

- furnizarea de date valide despre dvs, sau membrii familiei dvs.

- sa nu generati rezervari false sau frauduloase

- obligativitatea de a nu copia, reproduce, transmite continutul site-ului

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al agentiei.