Home » Sailing tours » Muntenegru

Muntenegru

de la 49000
Rating: ★★★★☆
Zona: Dubrovnik si MuntenegruTraseu

Dubrovnik - Cavtat - Tivat - Kotor - Budva - Herzeg Novi - Dubrovnik. 180 mile marine

Descriere

Trebuie retinut ca excursia cu yachtul NU este un concediu tip pachet, ea se desfasoara dinamic si individual in functie de vreme, vant , dorintele si caracterul echipajului. Echipajul este de cele mai multe ori format din 8 oameni si un navigator.

Fiecare ar trebui sa incerce o asemenea experienta. Nu este nevoie nici de un efort financiar mare si nici de cunostiinte in domeniul sailingului. Skipperul este in masura sa conduca yachtul si singur dar binenteles ca fiecare poate contribui dupa bunul plac.
Transportul se desfasoara individual, portul de plecare va fi anuntat de agentie din timp si in cazul unor modificari veti fi anuntati din timp.

Un catamaran ofera, in comparatie cu un yacht clasic, confortul unui salon mai mare, o terasa in spatele navei, precum si o platforma comoda pentru plaja in fata. De asemenea cabinele si baile sunt mai spatioase.

Atmosfera unui "hotel pe apa" nu poate fi oferita decat de catre un catamaran!
La o croaziera cu un catamaran pot participa 8 persoane plus echipaj.

Toti membrii croazierei sunt invitati sa se foloseasca de tot echipamentul din dotare ca si cum le-ar apartine, skipperul fiind bucuros sa invete pe cine vrea sa navigheze pe cont propriu.

Detalii vas

Nume vas: Layout de Jeanneau 45
Descriere vas: sisteme de navigatie GPS, echipament de securitate pentru toti pasagerii, barca cu motor pentru transferul pasagerilor in cazul ancorarii in porturi sau golfuri, loc de plaja pe punte si platforma de baie. Yachturile sunt moderne si confortabile. Tot ce este necesar exista la bord: bucatarii complete, toalete, dusuri, un salon spatios, frigider si cabine cu paturi relaxante.

Tarife

Tarif de persoana pe saptamana

Inclus in pret

- cazare
- skipper

Neinclus in pret

- Transportul pana la port