Protectia Datelor Personale

SC HENOMIS SRL, Agentia de turism Everyday Travel cu sediul in Brasov, str. Castanilor nr. 2, judetul Brasov, este inregistrata la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal.


Numar operator date cu caracter personal:
    30159/2013.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. HENOMIS S.R.L., cu sediul in Brasov, str. Castanilor nr. 2, judetul Brasov, reprezentata prin Andreea Puiu – Director General are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii hoteliere si de turism adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*).  Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe str.Castanilor nr.2, Brasov, tel. 0368-421580, e-mail office@everydaytravel.ro.  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in strainatate in cazul rezervarilor la unitatile de cazare externe.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.