Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare.

Agentia de turism Everyday Travel, administreaza toate informatiile personale furnizate de catre dvs. in concordanta cu dispozitiile legale stabilite de Legea nr. 677/2001 - “Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date” (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).

Prin completarea formularelor din cadrul paginilor web http://www.everydaytravel.ro  ce necesita datele dvs. personale dati acordul ca agentia sa inregistreze si sa interpreteze aceste date in scopul si pe o durata specifica tranzactiei in turism.

Agentia se angajeaza sa nu transmita unei terte persoane datele dvs personale cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege.

Agentia poate utiliza datele dvs personale printre altele in urmatoarele situatii:
- cercetarea, analizarea pietei, obiceiurilor de calatorie
- comunicarea de informatii despre noile produse si servicii, si oferte speciale
- rezolvarea reclamatiilor clientilor
- onorarea comenzilor

In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Henomis S.R.L., cu sediul in Brasov, str. Soarelui nr. 11, reprezentata prin Andreea Puiu – Director General are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este:reclam?, marketing, publicitate, servicii hoteliere ?i de turism.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Administratia S.C Henomis SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata agentiei la sediul de pe str. Castanilor nr. 2, Brasov, tel. 0368-421580, e-mail office@everydaytravel.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.