Zell am See si Kaprun

Zell am See - Kaprun: o uniune armonioasa intre traditie si lumea moderna

A te plimba, a face cumparaturi, a flana: indiferent ce doriti, in Zell am See sunteti la locul potrivit

Orasul, situate in inima regiunii Pinzgau, si-a pastrat caracterul idilic pana in zilele noastre, cu toate ca este foarte iubit si plin de vizitatori.

Nu credeti in basme? Asta înseamna ca nu ati fost nicioadata in Zell am See Kaprun. Un concediu intre Kitzsteinhorn si Schmittenhöhe o sa va aminteasca de un basm. Pe 138 km de partii de schi aveti zapada alba in abundenta. Si la o altitudine de 3000 m aveti o garantie ca veti avea fulgi de zapada!

VARA – Joc de culori. Diferite nuante de albastru.

Jos lacul cristalin Zeller See, sus cerul senin si dumneavostra la mijloc

In timpul sezonului cald domina o culoare speciala paradisul din Zell am See – Kaprun: savurati culoarea albastra in timpul verii – de exemplu intr-o excursie montana, la strandul de pe malul lacului sau la lacurile de acumulare din Kaprun

30 de varfuri cu peste trei mii de metri, multe excursii si toata diversitatea naturii alpine: O astfel de varietate va obliga. In Zell am See-Kaprun va asteapta un concediu montan cu multe surprize la fiecare excursie. Drum liber pentru spiritul descoperitor. Echipati cu bocanci de munte si cu rucsacul bine umplut plecati pentru a descoperi natura.

Cand stati in fata muntilor, ei par a fi gigantici. Dar si calatoria cea mai lunga incepe cu primul pas: Este cea mai mare placere sa cuceriti muntii regiunii Zell am See si Kaprun cu bocancii de munte. Nu va mirati, fiindca mergeti pe drumuri largi si bine indicate.

Mai putin exotice, dar foarte tipice pentru Austria sun drumurile clasice din Zell am See-Kaprun. O obligatie absoluta este drumul Alexander-Enzinger care dureaza 4 ore.