Tenerife

Tenerife este cea mai mare dintre cele sapte insule ale Insulelor Canare,cea mai inalta,si, de asemenea, cea mai populata.

Aceasta insula vulcanica este situata in Oceanul Atlantic si coasta africana este de doar 300 km. Insulele Canare sunt impartite in 2 provincii spaniole: Insulele vestice ale insulei Tenerife, La Palma, Gomera si Hierro, din provincia Santa Cruz de Tenerife, Insulele est de Gran Canaria, Fuerteventura si Lanzarote, care au format provincia Las Palmas de Gran Canaria.

Acesta minunata insula saluta milioane de oameni in fiecare an, care sunt in cautarea de relaxare, de aventura, voie buna si vreme fantastica!

De la plajele intinse cu nisip fin pla, in sud, pana la peisajul lunar dramatic din Mount Teide National Park, Tenerife are ceva de oferit pentru toata lumea. Climatul minunat atrage  vizitatorii pe insula, pe tot parcursul anului.

Poate vrei o pauza, departe cu copiii? Poate ca ai dori sa evadezi cu iubitul pentru o escapada romantica la soare? Planificarea unei saptamani pline de distractie, cu un grup de prieteni? Oricare ar fi circumstantele, Tenerife ofera tot ce aveti nevoie sa stiti despre aceasta destinatie de vacanta.

Fie ca sunteti interesati de sporturile pe apa, clubbing, relaxare pe plaja, viata plantelor endemice a insulei,  descoperind pietre ascunse, explorand sate tipice Canare sau de a lua telescaunul pana la cel mai inalt varf din Spania, Teid , fiti siguri ca veti petrece clipe minunate.

Insula vulcanica Tenerife va ofera o varietate bogata de locuri interesante de vizitat, o bogatie de atractii, precum si unele orase si sate frumoase.

Tenerife este cunoscuta la nivel international si pentru carnavalul Santa Cruz, care este considerat al II-lea carnaval ca marime din lume.

Este intr-adevar, un paradis, pentru turisti si face o destinatie de vacanta idilica!