Halkidiki

Principala sa caracteristica este armonia dintre albastrul marii si verdele copacilor.

Halkidiki nu este doar un loc de vacanta ci o experienta totala, varna si iarna, un loc pe care desigur l-ati visat.

Frumoasa, plina de flora si cu o structura turistica excelenta, Halkidiki se ofera pentru o vacanta de o absoluta relaxare, dar dispune la fel si de destinatii de un interes si frumusete unice.

Principalul sau avantaj, este ospitalitatea ei desavarsita care se bazeaza pe o retea hoteliera extinsa, in care veti intalni de la unitati cu infrastructura moderna pentru congrese, spa, locuri de ancorare pentru vasele mici si golf, pana la hotelurile traditionale ecologice, toate foarte accesibile, la o mica distanta de aeroportul international din Thessaloniki, al doilea oras ca marime din Grecia.

Halkidiki este formata din trei brate: Kassandra, Sithonia si Athos.

Bucurati-va...

...de plajele interminabile, de 500 de kilometri, unde albastrul absolut se intalneste cu intensul verde a pinului.

...de umbra generoasa a 37 de itinerarii muntoase pentru plimbare si biciclism in peisaje naturale virgine si nemaipomenitele regiuni Natura, precum padurile din Holomontas si din Stratonikos, care asteapta sa va primeasca.

...de sufletul dumneavoastra. respirand precum treceti pragul a 20 de manastiri ca din povesti din Athos, neatinse pe parcursul secolelor

...de emotia pe care o veti simti in fata importantelor monumente istorice, precum antica Olinthos si Stageira, intinse pe toata regiunea care l-a nascut pe Aristotel.

...de gustul maslinei din Halkidiki si a mierii de albine pe care atat o iubea anticul filozof, precum si gusturile bogate a vinului si a tsipouro la unitatile de vinarie si distileriile pe care le puteti vizita in traseul dumneavoastra.