Debrecen

Debrecen este ce-l de-al doilea oras ca marime in Ungaria, un centru medical important, ca de altfel si centrul stiintific si cultural al estului tarii, situat la 40 km distanta de Horobagy, parte a Patrimoniului Mondial.

Baile Termale si Centrul de Tratamente Aquaticum asigura oaspetilor bai termale, piscina acoperita pentru inotatori, strand, parc acvatic mediteranean acoperit, centru terapeutic, o insula welness, centru de masaj thailandez, centru stomatologic si restaurante care ofera specialitati culinare maghiare.

Compozitia apei si efectul curativ: Apa termala curativa din Debrecen are 65oC, este hidrocarbonatata, bogata in clorura alcalina, iod, brom, clorura de sodiu, cu continutr ridicat de calciu, magneziu, acid metaboric si acid metasilicilic, recomandata in mod deosebit pentru tratamentul afectiunilor aparatului locomotor, dermatologice, ginecologice.

Servicii: Sala piscinelor, acopertita cu o cupola de sticla, are trei bazine cu apa termala curativa la diferite temperaturi, piscina pentru inotatori, baie alternativa calda-rece si camere de aburi. Bazinele in aer liber si acoperite, prevazute cu jeturi de apa si ciuperci de apa, completeaza cu un masaj cu apa termala tratamentele terapeutice. In doua bazine separate, avand o constructie speciala, se ofera gimnastica medicala acvatica si tratament prin bai cu greutati, care se bucura de popularitate in randul oaspetilor.