Home » Croaziere » Mediterana de Vest

Mediterana de Vest

de la 44900
Rating: ★★★★☆
Zona: Mediterana de Vest
Date plecare: 16 Octombrie 2015Traseu

Italia-Spania-Franta-Italia

Descriere

Croaziera si circuit Mediterana de Vest cu autocar inclus
Plecare: 16 Octombrie 2015
Durata: 7 nopti/8 zileTarif: 449 €/persoana în cabina dubla*

Documente obligatorii de calatorie: Pasaportul

*tarifele nu includ taxele portuare, guvernamentale si bacsisul


Program circuit

 

Ziua 1 Plecare dimineata foarte devreme cu imbarcari din Baia Mare, Cluj Napoca, Oradea. Dupa amiaza sosire in Ljubljana. Vizita capitala Sloveniei, Orasul Vechi, cu o atmosfera medievala data de portile vechi ale orasului, cladirile de epoca si monumente. Piata Stari (Stari Trg), una dintre cele mai vechi piete medievale ale Ljubljanei Ljubljana Castle. O atractie turistica de prim rang a capitalei este Castelul Ljubljana, Primaria aflata in Piata Mestni, Fantana Robba, Triple Bridge, Dragon Bridge. Continuarea calatoriei pana in zona Mestre-Padova, cazare in zona hotel 3*.

Ziua 2 Mic dejun. Dimineata vom vizita Padova: Prato della Vale, Santa Giustina, Basilica Sfantului Anton; dupa care ne vom deplasa catre La Spezia pentru imbarcare pe vasul MSC DIVINA, formalitati de imbarcare; cina si cazare pe vas.

Ziua 3 In prima noapte petrecuta la bordul vasului de croaziera, parasim Italia si ne indreptam catre Spania. La ora 15:00, vasul ajunge in celebrul port din Barcelona, aici veti avea timp liber pana la ora 22:00 pentru a vizita aceasta minunatie de oras. Va propunem pentru aceasta oprire urmatoarele excursii optionale: Barcelona - universul lui Gaudi; Turul orasului Barcelona. Seara cina si cazare la bordul vasului.

Ziua 4 Vom parasi frumoasa Spanie pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vom ajunge in aceasta zi pe celebra, eleganta si distinsa Coasta de Azur la Cannes.Vom ajunge la ora 12.00 si vom avea timp liber pentru vizita pana la ora 20.00.

Ziua 5 La ora 10:00 vasul MSC DIVINA va intra triumfator in portul din Civitavecchia, dupa aceasta frumoasa incursiune prin cele mai frumoase parti ale Mediteranei. Se efectueaza formalitatile de check-out si debarcare. Imbarcare in autocar si deplasare catre Roma.Aceasta dupa-amiaza o vom dedica centrului istoric din Roma, cu: Renumitul Colosseum, Forumul Roman, Columna lui Traian,  Monumentul Vittorio Emanuelle, Fontana dei Trevi, Scarile Spaniole, timp liber pentru cumparaturi sau servirea mesei. Seara cazare in zona Romei.

Ziua 6  Mic dejun. Continuarea vizitei la Roma:. Vatican, Biserica Sf Petru, Muzeul Vatican  si Capela Sixtina. Deplasare catre Florenta, vizita Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Cazare in zona hotel 3*.

Ziua 7  Mic dejun. Deplasare catre Venetia, sosire in jurul amiezii. Vizita Vene?ia: Pia?a San Marco, Puntea suspinelor, Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Procuratiile Vechi si Noi, Turnul cu Ceas si Campanilla, Canal Grande, Podul Rialto. Cazare la Lido di Jesolo hotel 3*.

Ziua 8 Mic dejun. Deplasare catre Casa pe Venetia- Trieste- Ljubljana – Budapesta-Oradea-Cluj Napoca -Baia Mare. Sosire noaptea tarziu...


Conditii generale de calatorie:

Prezenta constituie anexa la contract.

Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana in cabina dubla interioara. Reducerile pentru copii si suplimentele vor fi comunicate la cerere.

Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatilor iar in lipsa unei rezervari optionale sau ferme nu se pot garanta aceste tarife.

Tarifele sunt calculate pentru un grup de minim 40 de persoane, iar pentru un numar mai mic de 40 de  participanti tariful se recalculeaza.

Se recomanda intocmirea asigurarilor medicale si storno pentru asigurarea croazierei.

Pentru calatoria in croaziera este nevoie de  pasaport  – document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

  • In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea

unor cheltuieli suplimentare aferente. Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului Italian. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.

  • Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.
  • Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatorii : pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatorii pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatorii trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 24 de saptamani pana la sfarsitul croazierei.
  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe

teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

  • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea calatori in strainatate:
  • sa fie insotiti de cel putin un adult;
  • sa prezinte autoritatilor de frontiera acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu ii insoteste), legalizat la notariat;
  • adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, sa prezinte autoritatilor de frontiera cazierul judiciar.


Detalii vas

Nume vas: MSC DIVINA
Stele vas: ★★★★☆☆
Descriere vas: Experienta glamour in confort high-tech! MSC Divina, numita in onoarea legendei ecranului si MSC Cruises "nasa" Sophia Loren, va fi botezata in Marsilia mai 2012. Modelata dupa cele doua nave surori, MSC Splendida si MSC Fantasia, Divina are unele imbunatatiri remarcabile. Pool Infinity aflata la pupa navei, cu "zona de plaja", ofera o priveliste unica daca veti dori sa vedeti apusul de soare. Iar daca calatoriti la MSC Club Yacht CSM, va puteti relaxa in Lounge-ul Sail Top. Bucurati-va de spa, clubul sportiv, centrul comercial si de divertisment complex sau faceti o plimbare linistita romantica sub stele. Suna prea frumos sa fie adevarata Descoperiti MSC Cruises cu cele mai noi vase de croaziera. Pe fiecare nava din flota noastra, veti gasi un mediu unic, o destinatie de vacanta plutitoare care sa rivalizeze cu cele mai bune statiuni din lume. Experienta glamour din trecut, cu toate tipurile de confort ale secolului 21, datorita stilului nostru italian unic.

Tarife

Tarif de persoana in cabina dubla

Inclus in pret

- transport autocar modern clasificat 3* din Baia Mare, Cluj-Napoca Oradea
- 4 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun
- vizita la Ljublijana, Venetia, Padova, Roma, Florenta
- insotitor de grup roman (daca se strange un grup de minim 40 de persoane)
- cazare 3 nopti pe nava în cabina aleasa (acestea in cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip buffet de la bordul vasului
- gustari între mese la bordul vasului
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa ( de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
- accesul la terenul de Basket / Volei de la bordul vasului
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja de la bordul vasului;
- accesul la biblioteca de la bordul vasului
- accesul în toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista în aer liber pentru jogging de la bordul vasului;
- accesul la Aqua Park ( doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina)
- accesul la casino-ul de la bordul vasului
- accesul la galeriile de arta de la bordul vasului
- accesul la zona de jocuri Arcade de la bordul vasului
- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca de la bordul vasului;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;

Neinclus in pret

- taxele portuare si guvernamentale – 80 euro/persoana
- transfer vaporetto Venetia – 18 euro/persoana
- intrarile la obiectivele turistice
- bacsisul: 8,5 euro/persoana/noapte
- jocurile de noroc si cazino-ul de la bordul vasului
- bauturile alcoolice de la bordul vasului
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurant de la bordul vasului;
- excursiile optionale (ce pot fi achizitionate fie de la bordul vasului fie din agentie)
- simulatorul de Formula 1 ( cca. 9 Euro / persoana si se afladoar pe MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina) de la bordul vasului
- cinematograful 4 D ( cca. 7 Euro / persoana si se afla doar pe MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina) de la bordul vasului
- apelurile telefonice date în afara navei din cabina;
- asigurarile medicale
- mesele la restaurantele cu specific de la bordul vasului
- serviciile de Babysitting de la bordul vasului
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant
- serviciile medicale de la bordul vasului