Home » Croaziere » Croaziera Germania-Olanda 1 Mai 2015

Croaziera Germania-Olanda 1 Mai 2015

de la 53500
Rating: ★★★★☆
Zona: Olanda
Date plecare:Traseu

HAMBURG – ROTTERDAM – AMSTERDAM – HAMBURG

Descriere

Croaziera 1 Mai 2015

Perioada: 01.05 – 05.05.2015

 

Ziua 1 (01.05): BUCURESTI – FRANKFURT - HAMBURG

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni la ora 04:30 pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg (escala Frankfurt). Sosire in Hamburg la ora 10:05 si transfer in port pentru imbarcare pe vasul de croaziera MSC SPLENDIDA. Plecare din port in jurul orei 17:00.

Ziua 2 (02.05): ROTTERDAM

Dimineata, in timp ce vasul navigheaza pe Marea Nordului, va puteti bucura de facilitatile vasului de croaziera: de la piscine

si jacuzzi la bowling si simulatorul Formula 1. Acostare in Rotterdam, unul dintre cele mai mari porturi maritime din lume, in jurul orei 17:00. Optional, astazi vom putea vizita cu insotitorul de grup cateva dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Het - cel mai mare si mai frumos parc din Rotterdam, Moara de Distilleerketel – construita prima data in anul 1727, Muzeul Maritim sau Biserica Sf. Laurentiu. Doritorii pot opta pentru una din excursiile organizate la bordul vasului. Vasul va pleca din port la ora 23:00.

Ziua 3 (03.05): AMSTERDAM

In jurul orei 09:00, vasul va acosta in portul Amsterdam, capitala si cel mai mare oras din Tarile de Jos. Astazi se pot face multe excursii optionale (turul orasului cu vizita muzeului Van Gogh, excursie la celebrele mori de vant, vizita berariei Heineken Experience si altele). Va recomandam o excursie optionala la Parcul Keukenhof impreuna cu insotitorul roman de grup (pret informativ, valabil pentru un grup minim de 20 persoane: 75 euro/persoana). Parcul Keukenhof ocupa o suprafata de 32 de hectare, fiind cea mai mare gradina de flori din lume, si este deschis doar doua luni in fiecare primavara. Cu ocazia acestei vizite puteti admira milioane de lalele din peste 100 de specii si de toate culorile.        

Ziua 4 (04.05): AMSTERDAM

        Vasul va pleca din portul Amsterdam la ora 06:00 si va naviga pe Marea Nordului spre Hamburg. Timp liber pentru a descoperi si alte facilitati ale luxosului vas MSC Splendida: centrul SPA MSC Aurea (unde va puteti rasfata cu tratamente de infrumusetare), galeria de arta, magazine. Seara, participare la spectacolul organizat in teatru.

Ziua 5 (05.05): HAMBURG – MUNCHEN - BUCURESTI
Sosire in portul din Hamburg si debarcare de pe vas in jurul orei 11:00. Transfer la aeroportul din Hamburg pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu plecare la ora 19:00 (escala Munchen). Sosire la Bucuresti la 00:40 (06:05).

PRET / persoana: 535 EURO  (loc in cabina dubla – interioara Bella)

Supliment cabina single interioara Bella: 165 EURO

Supliment cabina dubla exterioara cu balcon Bella: 225 EURO/persoana

Supliment cabina single exterioara cu balcon Bella: 615 EURO/persoana

ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE), COMPANIA LUFTHANSA:

01.05: Bucuresti 06:25 – Frankfurt 07:55/09:00 – Genova 10:05

05.05: Hamburg 19:00 – Muchen 20:20/21:45 - Bucuresti 00:40 (06.05)

 

GRUP MINIM:

30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/persoana. Pentru grup 24-20 persoane, tariful se majoreaza cu 50 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

1 martie 2015. Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.

Detalii vas

Nume vas: MSC SPLENDIDA
Stele vas: ★★★☆☆☆
Descriere vas: - An lansare: 2009 - Clasa: Fantasia - 18 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare - Capacitate cazare: 1.637 de cabine (4.363 oaspeti), impartite pe diferite clase - Parc acvatic pe puntea superioara, incluzand: piscine (inclusiv piscina acoperita) cu jeturi de apa, jacuzzi, - Centru fitness de ultima generatie ce ofera o mare varietate de cursuri - Galerie de arta, galerie si magazin foto, magazine (o selectie variata a celor mai bune brand-uri de imbracaminte, parfumuri, bijuterii, genti si articole din piele, dar si echipamente foto si video, tutun si bauturi alcoolice si multe produse cu logo-ul MSC), cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling, cazinou - O mare varietate de restaurante (5 restaurante, dintre care 2 in regim bufet), cafenele si baruri (13) - Divertisment seara (in Sala de Teatru) ce include spectacole de teatru, show-uri de cabaret, circ, muzica, dans - Accesul la internet prin satelit (contra cost) - Centrul spa MSC Aurea (o varietate de tratamente de la masaj, sauna si aromaterapie); salon de infrumusetare, coafor.

Tarife

PRET / persoana (loc in cabina dubla – interioara Bella)

Inclus in pret

• transport cu avionul Bucuresti – Hamburg si retur cu compania LUFTHANSA (escala in Frankfurt si Munchen);
• 4 nopti cazare pe vasul de croaziera MSC Splendida in functie de cabina aleasa;
• toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufetul de la miezul noptii;
• bauturile non alcoolice din timpul meselor principale ale zilei (doar la bufet) apa, ceai, lapte, cafea, suc;
• un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara; multe dintre facilitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi, teatru, discoteca, biblioteca, utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness);
• petrecerea de bun venit oferita de capitan;
• seara de gala cu o cina speciala;
• transferuri aeroport – port – aeroport;
• insotitor roman de grup.

Neinclus in pret

• taxele de aeroport: 185 EURO / persoana – pot suferi modificari;
• taxele portuare: 80 EURO/ persoana – pot suferi modificari;
• bauturi alcoolice si racoritoare;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania MSC fara notificare prealabila);
• service Charge-ul 8.5 €/zi/persoana (se platesc pe vasul MSC Splendida, in ziua debarcarii);
• accesul la centrul de infrumusetare si Spa pe vasul MSC Splendida (tratamente si servicii personalizate);
• internetul;
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno – optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului cu Turistul.