Home » Circuite » 1 Decembrie Praga

1 Decembrie Praga

de la 27500
Rating: ★★★★☆
Durata: 5 zile
Transport: Avion
Date plecare: 28 Noiembrie 2014Itinerar

Ziua 1 - Bucuresti - Praga

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Park 4* sau similar. Seara program liber în Piata de Craciun din centrul orasului.

Ziua 2 - Praga

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, Piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, cina traditionala ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma nelimitat renumita bere.

Ziua 3 - Excursie optionala Dresda cu vizitarea Pietei de Craciun

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Vom vizita si Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din Germania, inceputa in 1434.

Ziua 4 - Excursie optionala Karlovy Vary

Dupa micul dejun, excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari.

Ziua 5 - Praga - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti (09:45). Sosire la Bucuresti la ora 12:35.

Descriere

Tarife

Tarif de persoana loc in camera dubla

Inclus in pret

• transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM
• 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Park 4* www.parkhotel-praha.cz (sau similar)
• tur panoramic de oras
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

Neinclus in pret

• taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana – pot suferi modificari
• intrarile la obiective
• asigurarea medicala si asigurarea storno
• excursiile optionale
• bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (se practica)

Reduceri si suplimente

Supliment camera single: 80 Euro
Reducere a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 20 Euro

Alte detalii

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (MINIM 20 PERSOANE):
- 1 zi la Karlovy Vary: 70 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz);
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana
- Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana

Grup minim 25 persoane: Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru grup mai mic de 20 persoane, excursia se reprogrameaza. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Observatii:
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul semnarii lui de de comercializare a serviciilor turistice.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru tour operator. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Cehia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.